Haberler

13. ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER ÇALIŞTAYINA KATILDIK Çarşamba, Nisan 17, 2019 - 12:05

10-11 Nisan 2019 tarihlerinde Yeditepe  Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı  13. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayına Üniversitemizden Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz Prof. Dr. Hatice ERÖKSÜZ  katılmıştır.

RUHSAL HASTALIKLARDA GELENEKSEL VE MODERN TEDAVİLER Çarşamba, Nisan 17, 2019 - 11:13

Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi, Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği ve Engelsiz Fırat Öğrenci Topluluğu ile ortaklaşa hazırlanan “Ruhsal Hastalıklarda Geleneksel ve Modern Tedaviler“ konulu söyleşi programı ve Müzik dinletisi programı düzenlendi.

ENGELSİZ FIRAT ÖĞRENCİ TOPLULUĞU KURULDU Çarşamba, Mart 20, 2019 - 11:23

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Kollar bünyesinde Engelsiz Fırat Öğrenci Topluluğu kurulmuştur.

"SEVGİ ENGEL TANIMAZ" 03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ... Perşembe, Kasım 29, 2018 - 14:08

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Fırat Üniversitesi Teknoloji AR-GE ve Girişimcilik öğrenci topluluğu, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ortaklaşa, Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Okulu öğrencileriyle birlikte günün anlam ve önemini belirten ‘’Sevgi Engel Tanımaz’’ konulu etkinlik ve film gösterimi düzenlendi.

12. ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER ÇALIŞTAYINA KATILDIK Salı, Mayıs 15, 2018 - 11:13

10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde  Hacettepe Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı  12. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayına Üniversitemizden Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz Prof. Dr. Hatice ERÖKSÜZ katılmıştır.

DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA ÜNİVERSİTEDE EĞİTİM GÖREN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ Salı, Mayıs 8, 2018 - 16:54

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Üniversitede eğitim gören Engelli öğrencilere yemek programı düzenlendi.

03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ Perşembe, Ocak 4, 2018 - 10:22

Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla  program düzenlendi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ “DOĞRUDAN YARDIM PROGRAMI (DAP)” PROJESİNE BAŞVURDU Cuma, Ekim 27, 2017 - 15:54

Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından Avustralya Hükümeti tarafından finanse edilen ve Avustralya Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı’nın yurtdışı elçilikleri kanalıyla yönetilen esnek ve küçük hibeler programı olan “Doğrudan Yardım Programı (DAP)” projesine başvuruldu.

ENGELLİLERLE 360 DERECE İLETİŞİM KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Pazartesi, Haziran 5, 2017 - 15:56

Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Fırat Kızılay Öğrenci Topluluğu tarafından “Engellilerle 360 İletişim” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Sayfalar