Üst Menu

User menu

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DEMİRDAĞ ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Üniversitede öğrenim gören Engelli öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Sosyal Merkezde düzenlenen yemek programına, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, öğretim üyeleri, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yemek programında engelli öğrencilerin görüş ve sorunlarını dinleyen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, bütün Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulları ve kampüs alanında engelsiz bir yaşama yönelik olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, üniversite de yeni yapılacak olan yapılarda proje çalışmalarını engellileri düşünerek önceden planladıklarını söyledi.

Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz ise, birçok insanın Üniversitede Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi olduğundan habersiz olduğunu dile getirerek, merkez olarak engelli öğrencilerin daha rahat bir eğitim öğretim görmeleri için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.