Üst Menu

User menu

2015 YILI FAALİYETLERİ

• 09/09/2014 tarihinde Üniversitemiz Senatosunca alınan karar gereği,  seçmeli ders olarak İşaret Dili, Eğitim Fakültesinde okutulmasına karar verilmiştir.
  • TESYEV tarafından 2014 yılı itibariyle engelli öğrencilerimizin bir kısmına burs verilmiştir
  • Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen “Otizm ve Farkındalık  ve Bilgilendirme Seminerine” Yönetim Kurulu Üyelerimizden Öğr.Gör. Nurhayat VAROL katılmışlardır.
  • Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle 05/12/2014 tarihinde 18.30 da Atatürk Kültür Merkezinde “Engelsiz Yarınlara Merhaba” adlı program düzenlenmiştir.
  • Eğitimde Görme Engelliler Derneği’nin, Bilgi Edinme Başvurusu değerlendirilip ilgili formlar  doldurulmuştur.
  • 30/04/2015-02/05/2015 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Bodrum ‘da düzenlediği “Dokuzuncu Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı’na” Yönetim Kurulu Üyelerimizden Doç.Dr.Ayşe Ferdane OĞUZÖNCÜL katılmışlardır.