DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA ÜNİVERSİTEDE EĞİTİM GÖREN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Üniversitede eğitim gören Engelli öğrencilere yemek programı düzenlendi.

Üniversite Evinde düzenlenen yemek programına, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, Engelli öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

Yemeğe katılan öğrencilerle tek tek ilgilenen Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, yemek sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.