ENGELSİZ ÜNİVERSİTE ÖDÜL TÖRENİ 2019 VE YÜKSEKÖĞRETİMDE YENİ UFUKLAR ÇALIŞTAYI

Mayıs 2019 tarihinde  Yüksek Öğretim Kurulun'da   "Engelsiz Üniversite   Ödül Töreni 2019 ve Yüksek Öğretimde Yeni Ufuklar Çalıştayı." düzenlendi.  Bu yıl ilk kez, engelli bireylere yönelik katkılarından dolayı Engelsiz Üniversite Ödülleri-Bireysel Ödüller kategorisinde Engelli Dostu Ödülleri’nin de sahiplerini bulduğu Çalıştay’a; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, YÖK Engelli Öğrenci Çalışma Grubu Yürütücüsü ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, YÖK Üyeleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yetkililer, rektörler ile üniversitelerdeki engelli öğrenci birim sorumluları katıldı. Programa  Üniversitemizi temsilen Engelliler Arş. ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof.Dr. Hatice ERÖKSÜZ katıldı.