03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

03 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü ve Engelsiz Fırat Öğrenci Topluluğu'nun destekleri ile Yuvamız Özel Eğitim ve Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte  çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Program:

1) Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü ve Engelsiz Fırat Öğrenci Topluluğu'nun destekleri ile Yuvamız Özel Eğitim ve Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte düzenlenen program

Saat  : 10.00

Yer   : Spor Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Spor Salonu

2) Etkinlik Katılımcıları İçin Öğlen Yemeği

Saat  : 13.00

Yer   : Üniversite Evi

3) Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü, Engelsiz Fırat Öğrenci Topluluğu ve Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen “Engelli Bireylere Yönelik Eğitim ve Seminer Tanıtım Programı”

Saat     : 14.00

Yer      : Üniversite Evi

Konu  : 1) Engelli bireyi iş hayatına atılacağı süreçte donanımlı hale getirme üzerine eğitim  konularını içeren eğitim konuları

2) İşkur, bireylerin iş arama faaliyetlerinde hangi konularda yardımcı oluyor?

3) Engelli bireylerimize uygun işkur faaliyetleri?

4) Engelli bireylerin işkur kayıtları nasıl yapılır?